Home Belgisch SHORTY JETSON AND THE LEFTHANDS – Go On Without You

SHORTY JETSON AND THE LEFTHANDS – Go On Without You

by Felix Sandon

Shorty Jetson en zijn Lefthands verrasten ons al met zonnige rock-‘n-roll die je op blote voeten naar een hedendaags Woodstockfestival meenam. De samenzang tussen Shorty Jetson hemzelve en zangeres Charlotte Verdick betekende telkens iets magisch. In deze nieuwe single treedt Charlotte volledig op het voorplan. Alsof ze dat elke dag doet, draagt ze het nummer met haar stem die elk weerfenomeen aankan.

Go On Without You is opgenomen met een onvervalste passie voor muziek. Vernieuwende klanken moet je hier niet zoeken: de groep knipoogt wel heel duidelijk naar hun voorbeelden uit de jaren zestig en zeventig. Maar wie blij wordt van een refrein dat je na een keer beluisteren al meteen meezingt, een gierende gitaarsolo en een aanstekelijk ritme, is hier aan het juiste adres. En dan is er nog die doldwaze videoclip vol frisse kleuren. De wereld redden zullen Shorty Jetson and The Lefthands niet meteen doen, maar voor vierenhalve minuut maken ze haar wel een fijnere plek.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More