Home Singles SHERMAN – My Love Will Wait (Josbozz/Sony Music Belgium)

SHERMAN – My Love Will Wait (Josbozz/Sony Music Belgium)

by Bart Verlent

Een dikke week geleden deed Steven Bossuyt, alias Sherman, een oproep op de sociale media: mensen die het even moeilijk hadden of door een mindere periode gingen, konden zich opgeven voor een mini-concert bij hen thuis. Hij deed de oproep naar aanleiding van de release van zijn nieuwe single My Love Will Wait, die is geschreven om te troosten.

© Sherman

Bossuyt schreef het nummer op een verloren middag in een dorp midden in Frankrijk waar hij op doortocht was. Het is geen zielige ballade, wel een uptempo track waarvoor Sherman de mosterd ging halen bij The Killers, The 1975 en Phoenix. Het is een feelgood-indiepopsong die de blues zo weg blaast.

Sherman heeft al bewezen dat hij gemakkelijk catchy songs uit zijn mouw kan schudden. Helaas worden ze amper op de radio gespeeld, terwijl ze allemaal hitgevoelig zijn. Hopelijk krijgt hij de aandacht die hij verdient met deze My Love Will Wait.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More