Home Belgisch SHAPESHIFTED – Good Times Will Come (Eigen Beheer)

SHAPESHIFTED – Good Times Will Come (Eigen Beheer)

by Patrick Van Hauwaert

Wie niet genoeg kan krijgen van het dagelijkse gezeur over de coronacijfers, de mogelijke implosie van ons gezondheidssysteem of de lelijke smoelen van onze would be politiekers, raden we aan om ergens anders verder te lezen. Want deze Good Times Will Come van Shapeshifted pakt het helemaal anders aan. 

De nieuwe single van deze Belgische rockband bruist van de energie. Bij de pakken blijven zitten, is er niet bij. De titel zegt het al, Good Times Will Come. De boodschap is duidelijk, ergens aan het einde van de tunnel is er licht. Beterschap is onderweg.

Wat misschien nog belangrijker is dan de boodschap, is de manier waarop ze gebracht wordt. Geen klef, prekerig gedoe, geen anti-boodschap van links of rechts maar gewoon rechttoe, rechtaan, een portie stevige rockmuziek. Dat ze daarvoor een intro gebruiken die ons doet denken aan Brown Sugar van The Rolling Stones op speed en dat ze een sound neerzetten die ons doet denken aan de hoogdagen van The Scabs, mag alleen maar als positief beschouwd worden. Het zijn immers zij die de geschiedenis omarmen en er iets nieuws mee doen, die het verschil maken.

Als Good Times Will Come, niet op de nationale radiozenders grijsgedraaid wordt, dan is enkel een samenzwering tegen de toekomst een volwaardige uitleg. De song heeft alles in zich om in de dagelijkse rotatie opgenomen te worden. Muzikaal is ze aantrekkelijk, de boodschap is duidelijk en we snakken naar een portie deftige muziek. Good Times Will Come, wij geloven er alvast in.

Mr. Blue Boogie

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More