Home Singles SGT. LESLEY – Moonstones (FONS Records/ Gazer Tapes)

SGT. LESLEY – Moonstones (FONS Records/ Gazer Tapes)

by Bart Verlent

Het Hasseltse viertal Sgt. Lesley heeft een voorliefde voor mooie warme melodieën met sprankelende gitaren en speelse arrangementen. Na twee singles in eigen beheer komt volgende maand hun debuutep Insight On How To Talk uit op cd op FONS Records en op cassette op Gazer Tapes.

© Jolien Wilke

Moonstones is de tweede single uit de ep en is een melancholische ode aan een beginnende relatie die op de klippen loopt. Bij de vorige single Would You hadden we bijna het etiket “Britpop” op de aanstekelijke song gekleefd, terwijl we op deze nieuwe song meer een slackersound krijgen. Maar dankzij het dromerige aspect en de geweldige samenzang komt deze song ook in de buurt van het geluid van Teenage Fanclub en Big Star.

Hier horen we Sgt. Lesley op zijn best. Dit is echt een zalige topsong die we na één beluistering niet uit ons hoofd krijgen. Hopelijk staan er op de te verschijnen ep nog meer van deze zalige slackerpareltjes. Wij kijken dan ook enorm uit naar de debuutep van deze sprankelende band.

Sgt. Lesley kan je aan het werk zien op:
20/04 – Cafee Cabron, Antwerpen
03/05 – Café Café, Hasselt (support van The Black Gasolines)
12/05 – Wilde Westen, Kortrijk (support van Vincent Coomans)
20/05 – Magic-K Zomerbar, Anzegem
29/07 – Terras Kapao, Olen
27/08 – Funky Town, Herentals

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More