Home Singles RAVEYARDS – MANNIA (feat. Stefanie)

RAVEYARDS – MANNIA (feat. Stefanie)

by Ann Cnockaert

Raveyards bereidt zich voor op de release van hun nieuwe ep Keep Running eind mei. We krijgen een eerste single MANNIA waarbij ex-lid Stefanie Mannaerts aan de knoppen mocht draaien.

Raveyards is een elektronisch danceproject dat zijn oorsprong vindt in de Belgische undergroundscene en de grenzen verlegt van rave, techno, hip hop, industrial en live performance. Het project werd gestart in 2012 met als doel een allesomvattende audiovisuele ervaring te creëren. Tijdens liveoptredens bevindt de band zich te midden van het publiek, omgeven door gaasschermen en projecties met psychedelische visuals om de totale beleving compleet te maken.

Raveyards bestaat nu uit Joris Casier (STAKE) en Francois De Meyer (GHOST, Audiotheque, Villa, KYEM).

De muziek van Raveyards wordt gekenmerkt door hypnotiserende, duistere tracks met intensieve climaxen en zware beats.

MANNIA is een instrumentaal nummer dat aanvankelijk minimalistisch begint met met hypnotiserende ambient elementen, maar na verloop van tijd volledig openbreekt met een krachtige climax. Francois De Meyer en Joris Casier hebben duidelijk hun creatieve vonk weer gevonden!

Facebook – Instagram – Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More