Home Singles SERPENTS OATH – Pandaemonium (Odium Records)

SERPENTS OATH – Pandaemonium (Odium Records)

by Nel Mertens

Serpents Oath daalt af naar het pandemonium. Ze laten slangen kronkelen in de verblijfplaats van duivels en demonen in hun hels lawaai, dat met groot tumult weergalmt in compleet verwarrende chaos.

Foto © Mothmeister

Nog voor ze hun nieuwe album Revelation zullen onthullen, krijgen we – na Blood Covenant en Purification Through Fire – nog een derde videosingle van de Belgische blackmetalband.

In Pandaemonium dalen ze met bloedstollende riffs, snijdende melodieën, loodzware drumslagen en rauwe vocals af in de hel, voor een macaber huwelijk. In de prachtige videoclip krijgen we helse priesters, skelettenbruidjes en een machtige demon te zien. Een verwoestende sound onder beelden die uit één van je esthetische nachtmerries zouden kunnen komen.

“Met onze derde single hebben we ervoor gekozen om dat deel van het album weer te geven dat niet aflatende woede combineert met meer dramatische delen, resulterend in een epische hymne”, lichten Baelus (gitaar), Daenum (gitaar), Draghul (drums), Mørkald (bas) en Tes Re Oth (vocals) toe. “Het nummer onthult de tijd van de laatste oogst. Hier stappen opnieuw de ondode goden uit de schaduw om in schitterende glorie te regeren en de levenskracht van mensen te oogsten en te zegevieren over de hele schepping.”

Pandaemonium is digitaal verkrijgbaar en zal je terugvinden op het album Revelation, dat in januari verschijnt bij Odium Records. Het album zal digitaal, op lp en op cd verkrijgbaar zijn en in gelimiteerde oplage ook in een houten box, met de red marble lp, digipack cd, t-shirt, een hangertje en een patch. Je kan het album reeds voorbestellen.

Website Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More