Home Singles SELAH SUE – Free Fall (Virgin Music Benelux)

SELAH SUE – Free Fall (Virgin Music Benelux)

by Bart Verlent

Selah Sue wil zich steeds opnieuw heruitvinden en nooit twee keer hetzelfde uitbrengen. Als je terugblikt op haar oeuvre dan hoor je dat ze speelt met diverse genres, maar er toch in slaagt om iedere keer en op elke song haar stempel te drukken. Op de Bedroom ep van vorig jaar hoorden we een meer intieme versie van Selah Sue, met Free Fall slaat ze weer een andere weg in.

Sanne heeft nooit haar liefde voor jazz onder stoelen of banken gestoken. Luister maar naar haar samenwerking met bassist Marcus Miller. Het was dan ook tijd om eens een groovy, jazzy track af te leveren. In dit nummer ziet Selah haar eigen twijfels onder ogen. Voor haar is zichzelf begrijpen niet genoeg. Zichzelf accepteren zoals ze is, dat is voor haar een manier van leven in een vrije val.

Er zit een zalige funky groove in het nummer die je volledig meesleept. Sanne zong Free Fall met haar meest fluwelen stem waardoor er – mede dankzij de geweldig backings – ook een grote dosis soul ingeslopen is.

De nieuwe single verschijnt naar aanleiding van een paar optredens die Selah Sue op diverse internationale festivals gaat doen. In ons land zal ze enkel te zien zijn op Werchter Parklife op 30 juli.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More