Home Singles JWLDMS – Growing Pains/Moon Child (live session)

JWLDMS – Growing Pains/Moon Child (live session)

by Bart Verlent

JWLDMS ofwel Jewel Dimes is het alias van Julie Daems die in 2013 op tournee ging met de Amerikaanse soulzanger Marques Toliver als backing vocalist. Twee jaar jaar later nam ze deel aan The Voice Van Vlaanderen en later werkte ze ook nog samen met Darrell Cole en TheColorGrey. Vorig jaar bracht ze haar straffe debuutep 307 uit waarop ze veel indruk maakt met haar warme, soulvolle stem.

© JWLDMS

Helaas kon Jewel met haar band het album nauwelijks live brengen. Daarom nam ze een livesessie op in de Antwerpse Trix waarop ze ondersteund werd door Isy Baeyens op gitaar, Shelby Dhondt op keys, Andy Kisema op bas en Linimas Mbadu op drums. Ze brengt haar twee favoriete songs van haar debuut: Growing Pains en Moonchild, die ze aan elkaar weefde.

Jewel Dimes haar stem die staat als een huis en haar warme flexibele stem past perfect op haar neosoul nummers. De songs missen wel een tikkeltje originaliteit maar dat is een detail. Want in zijn geheel zijn dit twee topsongs gebracht door topmuzikanten!

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More