Home Singles SAVOIR-VIVRE – Midnight 70’s (Eigen Beheer)

SAVOIR-VIVRE – Midnight 70’s (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Ook al bracht het Desselse trio Savoir-Vivre nog maar drie singles uit, toch hebben deze kerels al ons hart gestolen met hun strakke funky popsound. Zanger en gitarist Kristiaan Deruytter kreeg de funk met de paplepel ingelepeld door vader Frank die diverse bands opfleurde met zijn funky sax. Maar Savoir-Vivre heeft lak aan genres en focust zich enkel op de essentie: goeie songs, aanstekelijke grooves en heel veel speelplezier.

Ook in deze Midnight 70’s zit het weer helemaal goed! Het trio liet zich voor de single beïnvloeden door Frank Zappa. Naast lekkere, funky grooves bevat het dan ook heel bijzondere breaks, iets waar Zappa ook bekend voor was. Savoir-Vivre levert dan ook opnieuw een sterke song af met veel afwisseling.

Het valt op dat deze drie muzikanten niet alleen straffe nummers schrijven maar dat ze hun instrument geweldig kunnen bespelen. Nu maar hopen dat deze talentvolle band snel een debuutalbum aflevert.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More