Home Belgisch SAULE ft Lovelace – Petite Geule

SAULE ft Lovelace – Petite Geule

by Ann Cnockaert

De Belgische singer-songwriter Baptiste Lalieu, beter bekend als Saule, betovert sinds 2005 het publiek met zijn muziek. Zijn nieuwste single Petite Geule vormt daarop geen uitzondering.

Met vijf albums op zijn naam en samenwerkingen met Dragone (Cirque du Soleil), Stef Kamil Carlens, Charlie Winston en Jasper Maekelberg, heeft Saule zijn stempel op de muziekwereld gedrukt. Na een carrière van 20 jaar bewijst hij met Petite Geule dat zijn creativiteit en frisheid nog lang niet uitgeput zijn.

Wat Petite Geule speciaal maakt, is de bijdrage van de jonge zangeres Lovelace. Saule ontmoette haar tijdens een van zijn schrijfworkshops, en sindsdien hebben ze een bijzondere chemie ontwikkeld. Samen brengen ze een nieuw verhaal tot leven, waarin verschillende generaties elkaar ontmoeten en muzikale magie creëren. Lovelace’s betoverende stem voegt een extra touch toe aan deze zomerse soundtrack.

Petite Geule is een heerlijk popnummer, perfect voor zonnige dagen en warme avonden.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More