Home Belgisch SARA DELLA SANTA – Children

SARA DELLA SANTA – Children

by Felix Sandon

Het leven. We worden erin gegooid zonder gebruiksaanwijzing en moeten zelf maar uitzoeken hoe alles in elkaar zit. Gelukkig helpt het dat er mensen liedjes zingen over die onzekerheden en onwennigheden, zodat we weten dat we niet alleen staan. Sara Della Santa bijvoorbeeld: in haar nieuwe single Children vertelt ze dat we allemaal kinderen zijn die met vallen en opstaan op ontdekkingstocht gaan door het leven.

“They didn’t tell you how to walk / they just pushed you forward,” zingt Sara: allerminst een nieuwe boodschap, maar het is haar toewijding die het verschil maakt. Veel franjes heeft de zangeres daar niet voor nodig, wel haar fantastische stem, heerlijk gitaargeweld en een climax waarin ze alle vertwijfeling van zich afschudt.

Na Lost Identity en 4 AM is dit al de derde single van de Antwerps-Italiaanse singer-songwriter, duidelijk beïnvloed door alternatieve rock uit de jaren ’90. Laat het maar snel zomer zijn, want dit nummer schreeuwt om een groot publiek dat meebrult met het refrein. En ontroerd reageert op de regels “They didn’t tell me everything was gonna change / Did they tell you?” In afwachting bekijken we al maar de videoclip, waarin Sara beelden uit haar kinderjaren verweeft met wie ze nu is.

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More