Home Belgisch SARA DELLA SANTA – 4 AM

SARA DELLA SANTA – 4 AM

by Felix Sandon

Wat doe je als je plots wakker wordt om vier uur ’s nachts? Te vroeg om op te staan, de wereld rondom je is nog stil, dus hoop je door wat te woelen weer in slaap te vallen, terwijl allerlei gedachten door je hoofd beginnen te wervelen.

Over dat moment gaat 4 AM, de nieuwe single van Sara Della Santa. Want waar denk je dan aan, in het holst van de nacht? Aan die nieuwe liefde, aan de twijfel of die wel de ware voor je is. En uiteindelijk, zo blijkt als je goed luistert naar de tekst, de foute persoon blijkt te zijn. “Een nummer voor iedereen die door een toxische relatie is gegaan”, zo omschrijft Sara het zelf.

Twee maanden geleden bracht Sara haar eerste single Lost Identity uit, over zoeken naar je eigen plaats in een doordraaiende wereld. In dit nummer schrijft ze over pijnlijke relaties. Geen liedjes over bloemetjes en bijtjes dus voor deze singer-songwriter, maar verhalen over de dagelijkse worstelingen van jonge mensen in een leven waar ze zonder gebruiksaanwijzing in beland zijn.

4 AM neemt de tijd om op te bouwen. Net iets te veel, denk je bij een eerste kennismaking, want een spectaculaire climax krijgen we niet te horen. Wie er ook de tijd voor neemt om te luisteren, ontdekt echter hoe knap dit uitgepuurde liedje in elkaar zit. Zo komen de woorden “And I still haven’t slept” ook zoveel harder binnen. En zo komt de zachtjes huilende gitaarsolo ook zoveel beter tot zijn recht. Misschien moeten we hier maar eens naar luisteren om vier uur ’s nachts.

FACEBOOK / INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More