Home Singles SAMOWAR – Slow (videoclip)

SAMOWAR – Slow (videoclip)

by Björn Comhaire

Toen Samowar, de elektronische, muzikale verpersoonlijking van Leen Diependaele in 2021 het debuutalbum Leeway uitbracht, was onze man daar erg enthousiast over. Virale infecties allerlande deden de promotour echter geen deugd en ook de videoclip van single Slow leed onder de pandemische condities.

© Samowar

Tot nu, want eindelijk kan je dit mooie stukje visuele poëzie bekijken. In Slow vermengt Samowar donkere, slepende electro met een suggestieve tekst terwijl de beelden ons voortdurend op een visueel dwaalspoor trachten te zetten.

Diependaele heeft het laatste jaar trouwens ook niet stilgezeten. Zo kon je haar onlangs nog horen op de nieuwe single van Tarahumara, was ze ‘artist in residence’ in Trix in Antwerpen, maakt ze momenteel muziek voor De Puberfluisteraar, een theatervoorstelling van Sanderijn Helsen, speelt ze bij Arbeid Adelt! en is ze op tournee met Stijn Meuris‘ show The History of New Wave.

We gaan er dus nog van horen, maar check nu eerst even die videoclip van de hand van Laura Vandewynckel en Rene van Dijck.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More