Home Singles SAMOWAR – London Lion (LAB Music)

SAMOWAR – London Lion (LAB Music)

by Bart Verlent

We moesten er even op wachten maar op 10 september verschijnt eindelijk het album Leeway van het electro-pop project Samowar. In 2014 brachten Leen Diependaele en Stijn Cole hun titelloze debuutep uit en vorig jaar kregen we, na lang wachten, een eerste voorproefje van het nieuwe album met de zalige single Splinter. Ondertussen is het duo Artist in Residence in de Antwerpse Trix waar ze samenwerkten met School Is Cool, Compact Disk Dummies, Roosbeef en Lili Grace aan het project Monday Muse.

© Samowar

London Lion is de tweede teaser uit het nieuwe album. Ze schreven het in Italië nadat ze de Bob Dylan documentaire, No Direction Home, zagen. Het nummer gaat over de dualiteit en de dialoog tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid die we allemaal in ons dragen. Ook gaat deze song over het veroveren van ons eigen plaats en het altijd blijven zoeken naar antwoorden.

Bij Splinter werden we aangenaam verrast door het sterke geluid van Samowar dat dicht in de buurt kwam van Goldfrapp. Ook op deze sensuele London Lion blijken Diependaele en Cole onder de invloed van Alison Goldfrapp en co. Het duo zet met hun donker geluid iets erg catchy en dansbaars neer, met hun aanstekelijke groove.

Muziek & clip: https://smarturl.it/samowarlondonlion 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More