Home Singles SAFI – Ruggengraat

SAFI – Ruggengraat

by Ann Cnockaert

De Belgische zanger en rapper Safi (Sevi Geerts) neemt je de komende 12 maanden mee naar de meest uiteenlopende bestemmingen met een rugzak vol angst, twijfel en verdriet maar ook hoop, moed en kracht die deze woordkunstenaar op zijn gekende manier in ijzersterke lyrics omzet. Elke maand zal hij halt houden om een nummer op je los te laten van zijn nieuwe album. Het project start met de release van Ruggengraat, de titeltrack van het komende album. 

In 2012 vond hij een muzikale gezel in Spreej en het succesvolle hiphopduo strandde algauw enkele keren op het podium van Pukkelpop, maar Safi & Spreej tourden ook de wereld rond. Ze koesterden beiden ook een solo-droom, dus volgen ze sinds 2016 elk hun eigen pad.

Na zijn succesvolle passage met Safi & Spreej, focuste Safi zich de laatste tijd vooral op zichzelf. In 2018 kregen we Safi’s eerste soloalbum Bewust en in 2019 volgde Bleu. Safi bracht de lockdown door in zijn studio. Hij wilde zoveel mogelijk creëren terwijl hij vasthield aan het idee dat de wereld vroeg of laat terug normaal zou worden. 

Ruggengraat is een rauw en ongefilterd trap-nummer waarop een zelfzekere Safi te horen is die komaf maakt met zijn vorig hoofdstuk en daarmee het nieuwe inluidt. 

Noteer alvast elke 24e dag van de maand tot april 2022 met stip in je agenda voor een maandelijks nieuw nummer van Safi!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More