Home Singles CURTIS HARDING – Hopeful (Epitaph/P.I.A.S.)

CURTIS HARDING – Hopeful (Epitaph/P.I.A.S.)

by Bart Verlent

Na jaren in de schaduw te staan bij Cee Lo Green, waar Curtis Harding één van de backings was, stapte hij in 2017 in de spotlight met zijn debuutalbum Face Your Fear. Bij de bespreking van die plaat merkten we op dat Harding een pure, warme soulstem heeft die zalige 70’s beïnvloede soulnummers brengt. De nieuwe single van Curtis ligt volledig in de lijn van zijn vorige album.

© Curtis Hardins

In de clip van Hopeful krijgen we beelden van een Black Live Matters betoging. Met dit nummer wil hij tonen dat er verbetering op til is en een gevoel van hoop voor de toekomst uitdragen. Ook wil hij zijn verlangen naar liefde en vrede voor heel de wereld uit roepen.

Hopeful is een ijzersterke compositie, opnieuw met veel 70’s soul invloeden. In meer dan vijf minuten worden we getrakteerd met een zwoele downbeat, warme strijkers, een gospel-koor, een sexy blazerssectie, een psychedelische gitaarsolo en dan natuurlijk ook de mooie stem van Harding. Wat een song!! Kippenvel van begin tot einde.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More