Home Singles SABINE TIELS – Zoals Het Vroeger Was (Cricket Hill Music)

SABINE TIELS – Zoals Het Vroeger Was (Cricket Hill Music)

by Hans Verhoeven

Hallo Radio2? Al aan het aftellen naar ‘Zomerhit’ dit jaar, in de hoop dat we met z’n allen nog leven? Want hier is de nieuwste van Sabien Tiels. Nee, ze is geen Janis of Amy want de eerste kwam uit de steedz en de tweede uit Londen en de derde uit Hasselt, wat (voor sommigen) akelig dichtbij is. En, een onmiskenbaar pluspunt in deze onzekere tijden: ze leeft. En schrijft songs.


Zoals het vroeger was: zoals het vroeger was, dus. Niet beter maar mooier. En je kan erop dansen, net als vroeger. Remember?

We hebben het. Nee, niet dat, maar we hebben het voor Sabien Tiels. Zoals het vroeger was swingt zachtjes richting lente, een gitaar funkt maar wat Tiels zo speciaal maakt: ze is geen patroonheilige der Chiromeisjes zoals er veel te veel van zijn – luister Radio1 om ze te horen. Tiels doet haar ding en ze zal er de wereld niet mee veranderen maar ze is eerlijk, het kleine meisje in haar op zoek naar een verloren pop die ze, veel later, zal weervinden zoals wij, hopelijk, op de geweldige platen die ze nog zal maken.

Aftellen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More