Home Singles RUN SOFA – I Point The Finger

RUN SOFA – I Point The Finger

by Ann Cnockaert

Run SOFA is het project van het Waalse duo Antoine Romeo en Julien Tassin. De bandnaam haalden ze bij het lied Run So Far van George Harrison. We kregen al twee ep’s, het album SAY in 2018 en een live ep. In de aanloop naar hun tweede album dit najaar lossen ze de nieuwe single I Point The Finger met bijhorende clip.

Artwork: Rutger Van Aken

I Point The Finger drijft schaamteloos de spot met de muziekindustrie. Ze hekelen het systeem waar ze zelf deel van uitmaken. Onverbloemd plezier, zelfspot en cynische humor samengesmolten in één duidelijke boodschap: neem jezelf nooit te serieus of je eindigt als één van die clowns die je zo haat!

De heren van run Sofa laten zich niet in hokjes duwen en dat bewijst ook deze single. De krachtige en repetitieve elementen doen denken aan Sleaford Mods. We worden gekatapulteerd van de betere hedendaagse hiphop naar postpunk en weer terug. Rauw, energiek en simpelweg geniaal. We dienen de lezers wel te waarschuwen, dit nummer is een regelrechte oorwurm.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More