Home Singles LARSSEN. – We Fought

LARSSEN. – We Fought

by Kennet De Bondt

Vandaag verschijnt We Fought, de nieuwe song en clip van Larssen. Binnen het genre is dit een erg stevige creatie. De klanken in en de opbouw van het nummer zijn verrassend en vormen een sterk geheel. Daarbij tilt een goed gekalibreerde en emotievolle stem het nummer naar een hoog niveau.

© Jordan De Deken

Sasja Maekelberg werkte voor de clip samen met regisseur en filmmaker Jordan De Deken. Hij vond inspiratie in het schilderij Les Amants van de Belgische surrealistische kunstenaar René Magritte.

“De song handelt over hoe je als verliefde uiteindelijk blind wordt voor de tekortkomingen van je relatie.
De ogen en reikende vingers in de videoclip slaan op het aantrekken en afstoten van je geliefde, en hoe een zeer beperkte blik en het ‘zoeken naar’ ervoor zorgen dat je blijft verlangen naar de ander.”

Larssen. is de jonge Gentse muzikant en producer Sasja Maekelberg (broer van Jasper). Hij combineert donkere beats met catchy melodieën. Tel daarbij het samenspel van melancholische, herkenbare lyrics en het resultaat is electropop pur sang. Larssen. wordt onder meer beïnvloed Sohn en Glass Animals. Sasja is ook grote fan van Nils Frahm en Ólafur Arnalds.

Bekijk de socials van Larssen.: website, instagram, facebook
Streaminglink

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More