Home Belgisch RUBY GRACE – Lipgloss (Eigen Beheer).

RUBY GRACE – Lipgloss (Eigen Beheer).

by SANDRA REGENT

Als je geluk hebt, kom je als muziekliefhebber bijwijlen muziek tegen die je omverblaast. Een stem, een artiest of een nummer dat zo een indruk nalaat dat je niet anders kan dan het van de daken schreeuwen. Dat deden we dan ook met de debuutsingle Lipgloss van Ruby Grace tijdens Eigen Kweek van StuBru én dit doen we nog eens lichtjes over hier bij Luminous Dash. Wij hebben namelijk een pareltje ontdekt!

Al vanaf de mysterieuze intro grijpt Lipgloss je aandacht en laat deze niet meer los. Het nummer situeert zich ergens tussen zwoele elektropop en soul met dat tikkeltje extra. Ruby Grace brengt je in vervoering een neemt je mee in haar sensuele, betoverende wereld. Die stem! Wat zijn wij onder de indruk van die stem, wereldklasse als je het ons vraagt! Het stemtimbre van Amy Winehouse, de glamour van Lana Del Rey en een vleugje mysterie van onze eigen Tsar B. Voeg daarbij nog een sfeervolle, exotische video en het plaatje is compleet. Een streling voor oor en oog.

Achter Ruby Grace schuilt de twintigjarige, talentvolle Louise uit Hasselt. Ze stond al vaak op het podium met haar covergroep, maar vanaf nu gaat ze de solotoer op. Met haar originele sound en zelfgeschreven nummers zet ze een intrigerende sfeer neer. Als ze na een optreden Pieter-Jan Theunis van Hook Studio (tevens bassist/toetsenist van noiseband Skiska Skooper) tegenkomt op een lokaal festival, slaat de muzikale vonk over en duiken ze samen de studio in. Zij met haar hypnotiserende, hese stem, hij met zijn catchy elektrobeats en Lipgloss als resultaat. Deze eerste single is de voorloper van een veelbelovende ep met zes nummers, die later dit jaar gereleased zal worden. Een samenwerking met een label is er voorlopig nog niet.

Wij kunnen niet anders dan iedereen aanraden om te proeven van deze exotische, betoverende honing. Niet twijfelen, gewoon doen, haar smaak laat u niet meer los. Ons in elk geval niet!

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More