Home Singles RUBY GRACE – Diamond Baby

RUBY GRACE – Diamond Baby

by Ann Cnockaert

In februari brengt de Limburgse artieste Ruby Grace haar ep LY, LYNOT uit, maar voor het zover is, trakteert ze haar fans op haar nieuwste single Diamond Baby.

Diamond Baby laat zich inspireren door de legendarische Marilyn Monroe en geeft uiting aan het diepe verlangen om geliefd te worden en te stralen in de ogen van een dierbare, als een glanzende diamant. Ruby Grace, bekend om haar speelse en thematische teksten, belooft met deze single een reis door een wereld vol glitter en emotie.

Hoewel Ruby’s stem op bepaalde momenten kunstmatig aandoet, schuilt er achter de schittering van elektronische effecten ongetwijfeld een prachtige stem. Het is jammer dat de magische sprookjeswereld die Ruby Grace probeert te creëren soms overschaduwd wordt door deze kunstmatige klanken, waardoor het geheel enigszins aan authenticiteit inboet.

Onder het oppervlakkige ‘bling bling’ schuilt wellicht iets moois. We hopen dat in toekomstige creaties het elektronische laagje wat meer wordt teruggeschroefd, zodat we opnieuw voluit kunnen genieten van de prachtige stem van Ruby.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More