Home Singles RUBUS OF FENCES – Mr Perfect (Eigen Beheer)

RUBUS OF FENCES – Mr Perfect (Eigen Beheer)

by Björn Comhaire

Begin dit jaar, toen de wereld er nog helemaal anders uitzag, maakten we voor het eerst kennis met de muziek van Rubus Of Fences (Bram Van Hecke). Lichte, meezingbare liedjes over de liefde en “het leven” die er makkelijk ingaan zonder te pretenderen dat ze de geschiedenis van de popmuziek gaan veranderen.

Ons wereldbeeld werd ondertussen stevig door mekaar geschud en de zwaarmoedigheid heeft het bij velen gewonnen van het optimisme. Tijd dus voor een flinke injectie vrolijkheid en relativering. En dat is precies wat Rubus Of Fences ons voorgeschoteld op zijn nieuwe single Mr Perfect.

Mr Perfect klinkt nog een stuk opgewekter dan de nummers op de eerste ep Sit Down And Rewind. Van Hecke wilt ons aanmoedigen om wat minder streng te zijn voor onszelf en onze eigen imperfecties te aanvaarden. Een welgekomen boodschap in tijden waarin we veel tijd hebben om te piekeren en te koteren in ons eigen navel en die van anderen.

Mr Perfect is de voorbode van de tweede ep van Rubus Of Fences waarvan we nog niet weten wanneer die zal verschijnen. Wat we wel weten is dat Joes Brandts zich opnieuw over de productie ontfermd heeft wat de herkenbaarheid van de sound zeker ten goede is gekomen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More