Home Singles RUBUS OF FENCES – I Did My Time (Eigen Beheer)

RUBUS OF FENCES – I Did My Time (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

De Lierse singer-songwriter Bram Van Hecke maakt onder de naam Rubus Of Fences toegankelijke, luchtige popmuziek. Hij bracht dit jaar al drie singles uit die opgepikt werden door Radio 2 en die Bram een selectie in Humo’s Rock Rally opleverden.

(c) Rubus Of Fences

Onlangs bracht hij zijn debuut-ep Sit Down And Rewind uit waar deze single van afkomstig is. De songs van deze ep zijn opgenomen in Joes Brands Sputnik Studio. Brands nam buiten de productie ook de bas en percussie voor zijn rekening. Het nummer begint als een typische singer-songwriter song, maar wat later, als de bas en drums invallen, bloeit de song mooi open.

Rubus Of Fences heeft nog steeds zijn uniek stemgeluid, we maakten al een vergelijking met Brian Molko van Placebo die de neusspray-afdeling had ontdekt. Hij maakt mooie popsongs die echt wel blijven hangen. We zijn zeker dat Rubus Of Fences niet een one hit wonder is maar een blijver.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More