Home ReviewsAlbum Reviews RADAR MEN FROM THE MOON – The Bestial Light (Fuzz Club Records)

RADAR MEN FROM THE MOON – The Bestial Light (Fuzz Club Records)

by Bootsie Butsenzeller

Een tiende verjaardag vieren met een zesde plaat, dat is waar het Nederlandse Radar Men From The Moon ons op trakteert.

Breeding en Piss Christ drukken ons al meteen op aggressieve wijze met onze kop in een berg stinkende uitwerpselen die inherent zijn aan de mensheid. En hoewel een titel als Sacred Cunt Of The Universe nog méér van dat voorspelt, nemen ze hier wat gas terug en lijken hun meewarige filosofische mijmeringen een beetje moedeloos en zwartgallig te worden. Het titelnummer dat de eerste drie minuten drijft op een donkere soundscape vergezeld van The Ex gitaren en vocalen die in spoken word modus gaan, stelt geweld aan de kaak waarna de gitaren in overdrive gaan om de woorden kracht bij te zetten. en ons te hypnotiseren.

Ze grollen, screamen en bijten ons nog serieus toe met heerlijke logge industrieel klinkende drums en straffe postpunk vocalen. Mosterd werd gehaald bij Swans, Einsturzende Neubauten, Godflesh, Nine Inch Nails en zelfs een snuifje Crass maar met genoeg eigen smoel. Parels voor de zwijnen door ruwe bolsters met een blanke pit en dat lijkt de hoes ook te illustreren. Puike plaat in de prima pokkeherrie categorie.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More