Home Singles BELTOON : WONDERZEEËR

BELTOON : WONDERZEEËR

by Björn Comhaire

Hoe vervelend moet het zijn als je, 16 jaar nadat je als jonge tiener van 13 in een bandje speelde dat meedeed aan Eurosong For Kids, daar iedere keer opnieuw aan herinnerd wordt? Fijn kan dat niet zijn. Daarom hebben we, na lang overleg op de redactie in de Luminous Dash Towers, besloten om voor één keer te zwijgen over X!ink.

We willen het wel hebben over de nieuwe van Wonderzeeër kapitein Jones Meukens. Meukens is ondertussen al een heel eind in de twintig, studeerde muziekmanagement aan PXL in Hasselt en heeft een fijne vaste job.

Toch blijft zijn muzikale gen opspelen en dat resulteert nu in een eerste single Altijd Onderweg. Dromerige, Nederlandstalige pop in de lijn van Stoomboot, waarin Meukens de rekening maakt van het eerste derde van zijn leven. Niet zeker van de bestemming maar genietend van de rit en de avonturen die hem tegemoet komen. Een licht popdeuntje met een aanstekelijk refrein, wat slepende zang en een fris gitaarriedeltje dat het nummer voort drijft. Eenvoudig maar effectief!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More