Home Singles ROSA BUTSI – Cesar – Acoustic Version (Polymoon Records)

ROSA BUTSI – Cesar – Acoustic Version (Polymoon Records)

by Bart Verlent

Voor wie het nog niet zou weten: Rosa Butsi heeft vorig jaar het prachtige debuutalbum Fruitful Days afgeleverd, dat één van de topplaten van 2023 is geworden. Aangezien frontvrouw Roos Denaeyer de songs solo op haar akoestische gitaar heeft gecomponeerd, heeft ze een paar nummers van dit debuut uitgebracht in een akoestisch jasje, met gewoon haar mooie heldere stem en haar prachtig gitaarwerk.

© Rosa Butsi

Na October 15th en Nancy Nancy Nancy krijgen we nu ook een intieme versie van Cesar. Wij waren al volledig onder de indruk van dit zalig warm nummer waar Roos wordt bijgestaan door Trui Amerlinck en Jordi Geuens. Ook deze meer ingetogen versie is een schot in de roos en raakt dan ook heel diep.

Denaeyer bewijst hier nogmaals dat ze niet veel nodig heeft om veel indruk te maken. Ze heeft het talent om prachtige songs uit haar mouw te schudden en die dan ook zelf subliem in te kleuren.

Rosa Butsi kan je aan het werk zien op:
16/04 – Het Depot, Leuven (solo als support van Kids With Buns)
17/05 – CC, Mechelen (double bill met Roufiada)
22/05 – Het Depot, Leuven

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More