Home Belgisch ROOSBEEF – In Mijnen Tijd [Merlin] (PIAS).

ROOSBEEF – In Mijnen Tijd [Merlin] (PIAS).

by Luminous Dash

Roosbeef is terug en daar worden wij bij Luminous Dash intens gelukkig van. Frontvrouw Roos Rebergen heeft het zeldzame talent om luisteraars simpelweg gelukkig te maken met haar muziek. Haar songs zijn even charmant als haar persoonlijkheid, en dat maakt ze zo mooi.

(c) : PIAS

Haar tweede single In mijnen tijd is een heerlijk opzwepend en bezwerend nummer. Roos bracht de afgelopen twee jaar door in Kentucky, in het spoor van haar vriend die er onderzoek deed naar zwarte gaten. In de nieuwe single hoor je het weidse van de Appalachen als het ware doorklinken. Het lied gaat over uit je comfortzone stappen en terugdenken aan tijden waarin je nog niets bezat en alle mogelijkheden nog open lagen. Uiteindelijk verlaten we allemaal het leven met lege handen. Het is daarom niet belangrijk wat je hebt vergaard, maar wel wat je hebt bijgedragen. Roosbeef bezingt de ongepolijste mens en zo’n spiegel kan best helpen.

Binnenkort op 17 januari brengt Roosbeef de nieuwe plaat Lucky uit. Dat is het vierde muziekalbum van Roos Verbergen. Ze maakte het samen met compagnon de route Tim van Oosten (Het Zesde Metaal), Pascal Deweze (Sukilove, Metal Molly), en Tom Pintens (Zita Swoon, Het Zesde Metaal). Pascal Deweze stond ook in voor de productie van de nieuwe plaat. De singles klinken afwisselend speels, broeierig, ingetogen, expressief, warm en zoveel meer. In de bio geeft Roosbeef aan dat Lucky diagonaal door de ziel zal snijden en we kijken er dan ook erg naar uit om ons aan dit experiment te onderwerpen.

Roosbeef zal haar plaat uitgebreid voorstellen in Vlaanderen en Nederland. Ga zeker kijken. We garanderen dat je na het optreden met een brede glimlacht buiten komt.

TOURDATA
15/03 – REX (TRY OUT) (ESSEN)
19/03 – DE STUDIO (ANTWERPEN)
20/03 – ANCIENNE BELGIQUE (BRUSSEL)
21/03 – HET DEPOT (LEUVEN)
25/03 – VOORUIT (GENT)
26/03 – DE CASINO (SINT-NIKLAAS)
27/03 – DE KREUN (KORTRIJK)
28/03 – ROTOWN (ROTTERDAM)
02/04 – TIVOLIVREDENBURG (UTRECHT)
03/04 – TOLHUISTUIN (AMSTERDAM)
04/04 – CACTUS (BRUGGE)
09/04 – MEZZ (BREDA)
10/04 – DOORNROOSJE (NIJMEGEN)
11/04 – DE SPOT (MIDDELBURG)
16/04 – VERA (GRONINGEN)
17/04 – PAARD (DEN HAAG)
18/04 – PATRONAAT (HAARLEM)
24/04 – BURGERWEESHUIS (DEVENTER)

Stefaan Tubex

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More