Home Singles ROOM SERVICE – Wonderwall (Eigen Beheer)

ROOM SERVICE – Wonderwall (Eigen Beheer)

by Björn Comhaire

Verser dan een kers is de nieuwe band van Jochem Roegiers, Nico Helskens, Lou De Smet (allen ex-Je m’en sex please) en Wouter Dijkstra (Scarificator). Al even vers is hun debuutsingle Wonderwall, een heerlijk stukje (post-)punkmuziek anno 2023.

We zijn trouwens niet de enige die enthousiast worden van dit singletje want ze werden ermee geselecteerd voor deelname aan de voorrondes van het wonderlijke Sound Track concours. Check dus snel even je agenda (wij wachten wel) want ze staan op 30 september in De Casino in Sint-Niklaas.

Wachtend… genoteerd?

Goed, Wonderwall dus. De eerste single van het mannenkwartet en wat een geweldig stukje muzikaal proza is dit geworden! Rammen, even ademhalen, wat contemplatief parlando en dan opnieuw rammen. En dat allemaal over een liedje van Oasis! Want ja, het gaat over die Wonderwall, een nummer dat zowat iedereen van boven de 16 helemaal kan meezingen want “Wonderwall is an awesome song”. Het enige liedje ook waarop ’s zangers liefje de liefde kon bedrijven. Tot de liefde over was en “Wonderwall is an awful song”.

Meer is het niet. To the point en grappig!

Opgenomen in de Dunk!Studios door Jannes Van Rossom met David Poltrock aan de toetsen, Thomas Valkiers aan de mixtafel en Gert Van Hoof aan de… euh mastertafel.

En bekijk nu de videoclip, en dat we je niet horen klagen want “Wonderwall is an awesome song”!

Instagram / Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More