Home Belgisch ROMANIE – I’m Anything (But Myself Around You)

ROMANIE – I’m Anything (But Myself Around You)

by Felix Sandon

Is het gras altijd groener aan de overkant? Als je Romanie in haar nieuwe videoclip ziet ronddartelen bij Hanging Rock denk je toch even van wel. Iets meer dan een jaar geleden verruilde ze België voor een nieuw leven in Australië. Terwijl ze hier net een prachtige ep had uitgebracht en regelmatig op concertpodia te zien was, koos ze ervoor om ginder helemaal opnieuw te beginnen. Maar misschien klinkt haar dromerige country op dat verre eiland alleen maar beter.

I’m Anything (But Myself Around You) is een lied over authentiek en eerlijk zijn. Als iemand ons vraagt hoe het gaat, antwoorden we vaak automatisch ‘goed’, maar soms moeten we gewoon durven te zeggen hoe het écht gaat. De tekst is hartverwarmend, maar de ware trekpleister is Romanies prachtige stem. Je zou haar kunnen omschrijven als een nieuwe Phoebe Bridgers, Waxahatchee of Aldous Harding, maar dat zou haar boodschap oneer aandoen: Romanie is zichzelf, en dat doet ze goed.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More