Home Singles ROBBING MILLIONS – Camera

ROBBING MILLIONS – Camera

by Ann Cnockaert

Het is al iets meer dan een jaar geleden dat we op de valreep nog een concertje konden meepikken van Robbing Millions , het project van de Belgische avant-popmuzikant Lucien Fraipont, op We Are Open. Vandaag kondigt Fraipont de release aan van zijn tweede album via MGMT Records, in samenwerking met [PIAS]. Camera is de eerste single van het album.

De inspiratie voor de song haalde Fraipont in het dagelijkse leven waar tegenwoordig velen de drang voelen om elke gebeurtenis in ons leven te documenteren door het te filmen.

Holidays Inside is de eerste externe release voor het label van MGMT’s Andrew VanWyngarden en Ben Goldwasser, dat tot nu toe alleen eigen materiaal van het duo uitbracht. “Lucien heeft die zeldzame balans van experiment, technische vaardigheid en extreme catchiness bereikt die zorgt voor een echt opwindende en verrassende luisterervaring van popmuziek,” verklaart VanWyngarden, terwijl hij uitlegt waarom Holidays Inside zo goed past bij het label. “Er zijn veel onverwachte melodieën, maar niet op een geforceerde manier. Door die kwaliteiten leek Robbing Millions voor de hand te liggen voor een MGMT Records release.”

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More