Home Singles RENDIER – Cadzand (Eigen Beheer)

RENDIER – Cadzand (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Het Antwerpse Rendier exploreert sinds 2018 het genre van de kerstmuziek. De band bestaat uit een mix van ex-studenten van het conservatorium en een huisarts. Vorig jaar bracht Rendier twee ep’s uit op Spotify maar de focus ligt voor deze heren vooral op liveoptredens rond de kerstperiode.

(c) Rendier

Omdat het zo’n bijzonder jaar was, bracht Rendier voor het eerst een single uit. Cadzand gaat over een trip naar de gelijknamige Nederlandse kustgemeente tijdens de kerstvakantie. Verwacht geen irritante overoptimistische kerstmuzak maar mooie, sfeervolle, Nederlandstalige songs.

Nee in Cadzand hoor je geen belletjes maar wel rijke weidse arrangementen. Rendier levert met deze single een mooi melancholisch nummer af. Voor ons hoeven ze niet alleen maar nummers over kerst te schrijven om indruk te maken, Rendier mag gerust ook over een andere periode in het jaar schrijven.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More