Home Singles REINHARD VANBERGEN & CHARLOTTE CALUWAERTS – Black Lodge

REINHARD VANBERGEN & CHARLOTTE CALUWAERTS – Black Lodge

by Bart Verlent

Artiesten gaan soms heel ver om inspiratie te vinden voor een nummer, maar soms zoeken ze het dichter bij huis. Voor het album A Perfect Night vonden Reinhard Vanbergen en Charlotte Caluwaerts inspiratie bij de cocktails van de Gentse cocktailbar Jigger’s. Het duo/koppel is al een tijdje bezig aan een collectie “inspired by-albums” en de vijfde uit deze reeks zal acht songs hebben die een soort van soundtrack vormen bij een cocktail. Je krijgt er het recept ook bij trouwens als je het album koopt.

© Reinhard Vanbergen & Charlotte Caluwaerts

Black Lodge komt van die nieuwe plaat en hoort bij een cocktail bestaande uit Pinecone, sherry, Japanse whisky, absinth en orange bitters. Het is een sensuele track met een lekkere laidback vibe die perfect aansluit bij de loungy sfeer van een cocktailbar. Langs de ene kant is het nummer vrij monotoon, het hele nummer door verandert er weinig, langs de andere kant zorgt Caluwaerts er met haar geweldige stem voor dat er toch voldoende variatie in zit.

Op 9 november stellen Reinhard en Charlotte A Perfect Night live voor in Jigger’s, waar je dan ook de bijbehorende cocktails kan drinken.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More