Home Singles RED STAGS – Contigo (Eigen Beheer)

RED STAGS – Contigo (Eigen Beheer)

by Astrid Venturuzzo

De Balense heren van Red Stags brengen hun tweede (en voorlopig laatste) single van het jaar uit. Maar niet getreurd, na het zomerse Love Train introduceert het vijftal hun tweede baby Contigo. Een single die, met een Zuiderse naam als deze, niet anders kan dan ons door de zomer loodsen.

Contigo (c) Red Stags

Catchy riffs, evenwichtige songs en een refreinen die dagen door je hoofd blijven spoken. Zo beschrijven de jongens van Red Stags hun muziek en dat is niet gelogen. De eerste noten van Contigo worden ingezet met exact die beloofde catchy riff. “No more sad songs no, only happy tunes keep banging in my head”, zingt zanger Sander Van Broeckhoven met een heerlijk, vettig stemgeluid dat iets weg lijkt te hebben van Jamie T.  

Eenvoudige muziek zonder teveel frullen, rechttoe rechtaan, maar met de nodige variatie en vooral een song die minstens de rest van de dag in je hoofd blijft hangen. Alweer missie geslaagd voor de Red Stags. En nu bailando maar!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More