Home Singles RED SEBASTIAN – Embrace Me (Eigen Beheer)

RED SEBASTIAN – Embrace Me (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Red Sebastian is een nieuw project van de 21-jarige Oostendse singer-songwriter Seppe Herreman. Met dit project brengt Seppe pop met elektronische soulful elementen beïnvloed door Christina Aguilera, Whitney Houston en Sam Smith. Hij wil catchy melodieën waar je niet op kan blijven stilstaan, verwerken in zijn muziek. Tegelijkertijd wil hij ook ontroeren met zijn persoonlijke teksten.

© Red Sebastian

Embrace Me is de debuutsingle en tevens het eerste voorproefje van het te verschijnen album. Herreman schreef het nummer toen hij diep in de put zat en zich constant het hoofd brak over de vraag: “Waarom?”. Voor Seppe was het een zware, emotionele tijd, omdat hij voor het eerst in aanraking kwam met gevoelens die niet wederzijds bleken te zijn.

Herreman blikte dit nummer in met producers Wannes De Vogelaere (Walmok) en Tjeerd Van Oord (Time To Talk). Het resultaat is een knap, emotioneel nummer met een bombastisch refrein waarin de stem van Seppe veel indruk maakt. De strofe bouwt het nummer mooi op terwijl het refrein het nummer doet exploderen met over the top arrangementen.

Als je als 21-jarige singer-songwriter zo’n debuutsingle aflevert ligt er een gouden toekomst open. We zijn benieuwd naar wat deze talentvolle kerel nog in zijn mars heeft.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More