Home Singles MADOUX – Leave Me Blind

MADOUX – Leave Me Blind

by Ann Cnockaert

Lotte Slangen groeide op in het zuiden van Nederland. Als tiener schreef ze al haar eigen muziek. Ze besloot om haar demo’s te laten horen aan de Hamburgs/ Amsterdamse producer Benjamin Rheinlander. Samen schetsten ze de intrigerende Madoux sound: een moody mix van dromerige akoestische instrumenten, diepe elektronica en analoge synths gelaagd met haar karakteristieke en etherische stem. Leave Me Blind is de derde song die uitgebracht is bij het Amsterdamse label Ivy Records.

Leave Me Blind is een onstuimige maar kwetsbare song over vasthouden. Vasthouden omdat je nog niet klaar bent om los te laten, vasthouden omdat er nog een klein sprankeltje van binnen huist dat zegt dat er misschien toch een oplossing is, een uitweg. Loslaten betekent het achterlaten van mensen, je omgeving, je thuis. Het ongewisse kiezen boven het vertrouwde. Op een kruispunt staan en de verleiding voelen om een stap terug te doen, om om te draaien, maar diep van binnen weet je beter.

Madoux werkt aan een ep die rond de zomer zal verschijnen. Wij zijn benieuwd naar wat deze dame nog meer in petto heeft.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More