Home Singles RARE AKUMA – Gantz! (Eigen Beheer)

RARE AKUMA – Gantz! (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

De Antwerpse Shyheim Newell begon als dubstep- en drum-‘n-bass producer die op Soundcloud meer dan honderdduizend streams heeft dankzij zijn samenwerking met het Amerikaanse hiphopduo $uicideboy$. In eigen land werkte de jonge Antwerpenaar samen met Dvtch Norris en Zwangere Guy. Onder de naam Rare Akuma begon Newell te rappen en bracht onder deze naam in 2018 zijn debuutalbum Akuma Season uit waarmee hij vorig jaar de Chase Award (new urban) in de wacht sleepte.

De nieuwe single is een ode aan zijn favoriete manga: Gantz. Deze manga werd uitgestuurd om buitenaardse wezens te doden die onze aarde binnendringen. Newell gebruikte dit onderwerp en schakelde het om naar: demon-slachten. Voor hem gaat dit nummer over het omgaan met je demonen en ze te overwinnen. De jonge rapper heeft last van depressie, angst en stress en in dit nummer gaat hij de strijd aan met deze demonen.

Op Gantz! horen we catchy dubstep- en drum-‘n-bass invloeden waar Rare Akume een lekkere flow op legt en zo vecht tegen zijn kwelgeesten. Normaal hadden we van deze rapper meer straigt forward hiphop verwacht maar met deze single gaat hij toch terug naar zijn roots. Maar who cares! Gantz! is perfect dansvloermateriaal.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More