Home Belgisch PONYKAMP – Girls Bike (Belly Button Records/Wagonmaniac Music)

PONYKAMP – Girls Bike (Belly Button Records/Wagonmaniac Music)

by Luminous Dash

Bands met een vrouwelijke drummer, wie houdt er niet van? Laat dan ook nog eens de bandnaam lekker klinken en je hebt Ponykamp. Een trio bestaande uit Lynn Claus (drum), Robin Smolders (gitaar) en Dimitri De Backer (gitaar/vocals). Ze brengen hun eerste single Girls Bike uit, een song die barst van de energie en smerige intensiteit.

We dachten even dat Ian Curtis gereïncarneerd was maar het is Dimitri die de vocals heerlijk beheerst en zich volledig geeft, fietsbel incluis. Sprookjespunk vinden wij nog altijd een correcte vrolijke beschrijving voor Ponykamp die hier al een mooi voorproefje geeft van hun debuutalbum We Get Along.  

Het album zal uitkomen op 21 april op Belly Button Records en Wagonmaniac Music. We kunnen ze ook live aan het werk zien in de Sioux in Gent op 26/03 met Je M’en Sex Please en op 21 april stellen ze de ep voor in de BarBroos in Gent.  Inschrijven voor het kamp hoeft niet, je kan ze lekker zo gaan bekijken. Ons advies: doen!

Pieter Walcarius

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More