Home Belgisch PAVLOVE – Keira (Eigen Beheer).

PAVLOVE – Keira (Eigen Beheer).

by Didier Becu

Eerlijk is eerlijk, niet dat het ons niet gelukkig maakte, maar het verbaasde ons eigenlijk niks dat de tweede single Give Me All You’ve Got regelmatig de playlist van Radio 1 passeerde. De vijf van Pavlove weten immers zeer goed wat er dient te gebeuren om een verslavende popsong neer te zetten.

Keira is de nieuwste single en tja, je merkt zeer goed hoe Pavlove te werk gaat: mondjesmaat de juiste single lossen, fans verzamelen en ze verwennen. En dan op dat juiste ogenblik, een cd releasen. Een waarvan je zeker kan zijn dat die je gaat overdonderen en imdruk zal maken. Strak en meesterlijk plan!

Op de nieuwe single is het deze keer alleen Reina die de zang voor haar rekening neemt, terwijl broer Fabian het bij gitaar houdt.

Volgens de band gaat Keira over die persoon aan de andere kant van de kamer die jou heel de avond in het oog heeft en waar jij ook alleen maar oog voor hebt. Die persoon die je op slag doet vergeten dat er andere mensen aanwezig zijn in dezelfde kamer. Die persoon die je ter plekke de kleren van het lijf wil scheuren. Die persoon die je als een schaduw wilt achtervolgen.

Handig dat wij dat niet moeten ontdekken, maar los daarvan is Keira wederom zo’n song waaraan je na een paar luisterbeurten (in ons geval twee) hopeloos verslaafd geraakt.

Er is natuurlijk die zwoele stem van Reina en net zoals in hun vorige songs gaat het deze keer terug om hedendaagse indiepop die zijn wortels in de sixties heeft. Psychedelica, maar wel van de dansbare soort.

Pavlove wordt één van de belangrijkste spelers in Belpopland, zeker weten!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More