Home Singles PAULETTE VERLÉE – Fine And You (V2)

PAULETTE VERLÉE – Fine And You (V2)

by Bart Verlent

In afwachting van het debuutalbum van de Brusselse pianiste en componiste Veerle Pollet, alias Paulette Verlée, krijgen we nog een voorproefje uit de te verschijnen plaat. Fine And You is inmiddels al de vierde single uit het album, waarop Verlée haar invloed van Erik Satie en de huidige ‘nieuwklassieke’ golf van Nils Frahm, Wouter Dewit en Ólfar Arnalds niet onder stoelen of banken steekt.

© Paulette Verlée

Net zoals met haar vorige composities maakte ze een versie van het nummer met enkel piano en één met subtiele elektronische elementen en strijkers. Beide versies zijn prachtig. De titel refereert naar de zin: “there is fine and there’s you”. Met dit stuk wil ze het gevoel van geluk weergeven dat je hebt om iemand in je leven te hebben waar je heel veel van houdt.

Verlée laat wederom een wondermooi pareltje op de wereld los. Ze heeft de gave om heel gevoelige composities neer te zetten op basis van arrangementen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More