Home Singles PATCHES – Sweet By And By

PATCHES – Sweet By And By

by Bart Verlent

Lotte Lauwers lijkt in een heel creatieve flow te zitten. Vorig jaar bracht ze haar debuutep Hot Enough uit en op 22 oktober verschijnt de tweede ep van Patches: Silver Foxes. Van deze ep kregen we al een voorproefje met de dromerige single Road To Ruin en nu is er een tweede teaser.

© Leen Hoogmartens

Sweet By And By is meer uptempo maar net zoals met de andere Patches-composities klinkt alles heel sensueel. De arrangementen zijn vrij sober, maar de kleurrijke-stem van Lauwers heeft niet veel nodig om een nummer veel body te geven.

Patches levert weer een fijne single af die al na één beluistering in je hoofd blijft hangen. Je kan Lauwers met haar band aan het werk zien op 19 oktober als het voorprogramma van Luwten in de Brusselse Ancienne Belgique. Op 30 oktober is er een ep releaseshow in Villa Bota in Brugge en op 2 november in de Gentse Handelsbeurs in het kader van 40 jaar Democrazy.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More