Home Singles PAT KRIMSON vs RETRO BELGICA – Trippin’ Elephant (Retro Belgica Records)

PAT KRIMSON vs RETRO BELGICA – Trippin’ Elephant (Retro Belgica Records)

by Ann Cnockaert

Retro Belgica ging in het voorjaar van 2023 de studio in met één van de meest succesvolle Belgische DJ’s, Pat Krimson.
De nieuwe single Trippin’ Elephant is écht verrassend want het laat een totaal andere stijl horen dan wat je normaal zou verwachten van Pat Krimson & Retro Belgica.

In de jaren 90 was Pat Krimson een pionier in de Belgische dancemuziek en was betrokken bij diverse succesvolle projecten. Enkele van zijn meest bekende projecten zijn Leopold3, 2Fabiola en Nunca, evenals zijn betrokkenheid bij de AtmoZclubs die destijds een belangrijk onderdeel waren van het Belgische uitgaansleven.

Pat Krimson heeft in de loop der jaren opgetreden op grote festivals en evenementen over de hele wereld en heeft intussen een sterke reputatie opgebouwd als een erg getalenteerde en veelzijdige DJ. Zijn muziek blijft geliefd bij fans van elektronische dansmuziek en zijn invloed op de Belgische dance scene is nog steeds voelbaar tot op de dag van vandaag.

Trippin’ Elephant is het bruisende resultaat van een succesvolle samenwerking. Deze zomer zal deze opzwepende mix van Melodic House en Techno te horen zijn op verschillende festivals.
Laat je innerlijke beat losbarsten en laat je ziel vrij dansen terwijl Trippin’ Elephant je meeneemt op een psychedelische trip.

RETRO BELGICA: FACEBOOK – INSTAGRAM – TWITTER – BEATPORT
PAT KRIMSON: FACEBOOK INSTAGRAM WEBSITE BEATPORT

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More