Home Singles PART CHIMP – Back From The Dead

PART CHIMP – Back From The Dead

by Bert Geurts

De laatste keer dat we hen in de Kreun zagen met Vandal X in het voorprogramma, bewees het Britse Part Chimp nog maar eens de meest onderschatte underground noise-bands te zijn van de laatste 20 jaar.

De titel van hun nieuwe single Back From The Dead doet onze honger na 3 jaar alleen maar aanwakkeren, maar wat we op ons bord zullen krijgen blijft een verrassing. 

In de macabere, prachtig gemaakte animatie clip zien we een drie-koppige zombieband optreden in een vervallen schuur. De sleazy doomrock die we horen past hier perfect bij en de grappige dansscene die volgt lijkt wel een knipoog naar Thriller van Michael Jackson. Zwalpend en wiegend worden we meegezogen in de vette stonersound.

Als dit de voorbode is voor hun opkomend album Drool dan kunnen we alleen maar hopen dat we snel gebeten worden en ons kunnen onderdompelen in een alles-verterende apocalyps.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More