Home nieuws BLP Records brengt singles van Kris De Bruyne terug uit

BLP Records brengt singles van Kris De Bruyne terug uit

by Bart Verlent

In november 2020 maakte BLP Records al plannen om een paar vinylsingles van Kris De Bruyne terug uit te brengen. Door het overlijden van Kris begin februari, kan de zanger de release zelf niet meer meemaken. Zo worden de heruitgaven van de vinylsingles een postuum eerbetoon.

© Kris De Bruyne

Op 16 april brengt BLP Records een gelimiteerde 7” vinylsingle uit met op de A-kant Lieve Jacoba dat oorspronkelijk verscheen op het album Ballerina’s uit 1977. Op de B-kant komt ’s Nachts Als Het Donker Is, dat in 1975 verscheen op het album Ook Voor Jou. Beide songs verschijnen voor het eerst samen op een vinylsingle in een gelimiteerde oplage van 350 exemplaren in blauw transparant vinyl.

BLP Records plant nog een single van Kris De Bruyne en dat op Record Store Day, 12 juni. Dan verschijnt het onsterfelijke Amsterdam op 7”, met op de B-kant Vilvoorde City. Deze heruitgave zal gedrukt worden in een beperkte oplage van 500 exemplaren.

BLP Records

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More