Home Singles HADAR OPP X PUTTY – Go Back

HADAR OPP X PUTTY – Go Back

by Bart Verlent

Pieter Putzeys maakt al jaren muziek voor andere artiesten onder de naam Putty. Zo werkte hij onder andere samen met Slongs, Kaye Styles en Emma Bale en zorgde hij ook voor de muziek bij projecten van Ketnet, Stad Leuven en KBC. Nu wil hij zich wat meer gaan focussen op eigen projecten.

© Putty

Daarom werkt Pieter samen met de Israëlische zangeres Hadar Opp waarmee hij een mix maakt van urban pop en r&b. De bedoeling is dat er maandelijks een nummer van het duo verschijnt op Spotify. Deze Go Back is het eerste in de reeks.

Wat onmiddellijk opvalt is dat Hadar Opp een mooie, heldere en indrukwekkende stem heeft. Dat kunnen we helaas moeilijk zeggen van de rest van het nummer. Go Back is een nogal “slijmerige” electro ballad die niet blijft hangen. We horen veel clichés achter elkaar en op het eind zette Pieter nog een vocoder op Hadars stem en waren we de interesse helemaal kwijt.

Op commerciële radiozender zal deze Go Back niet misstaan tussen andere Lady Gaga’s. Maar het geheel klinkt toch wel een beetje oppervlakkig.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More