Home Belgisch PAPPAS – Rosa

PAPPAS – Rosa

by Stefan Laforce

Pappas is het nieuwe project van Wouter Souvereyns en Ruben Vanhoutte. De twee kerels hun naam googlen werpt onder andere TaminoWarhola en Jaguar Jaguar op als resultaat.

De twee vonden elkaar tijdens de opnames van nieuw Jaguar Jaguar materiaal en besloten samen hun eigen weg in te slaan.

Tijdens de intro lijkt het even of ze een latin zomerhitje spelen dat te dicht naast Ricky MartinMaria heeft gelegen. Maar laat je niet bedriegen, de bas die volgt, toont een heel ander pad. Tijdloze Belpop in spe! En misschien kan je er ook een chachacha op dansen?

Rosa was verliefd maar toen ze merkte dat er toch wel een veel afstand lag tussen haar en haar geliefde, kwam de ontnuchtering. We zouden verder kunnen uitweiden over de inhoud van het nummer, maar we raden je aan het gewoon te beluisteren. Kwaliteit komt bovendrijven en hier kan je als luisteraar niet naast. 

Uiteraard konden we een mailtje sturen in de hoop dat we een 7-inch single konden scoren omdat we dit nummer onder de aandacht brengen, maar dat is te gek. Dit is een crème van een nummer, en dat verdient te worden aangeschaft in plaats van te worden gekregen. Een signaal aan de mannen dat ze goed bezig zijn. Snel dus een exemplaartje scoren. We vernemen zelfs dat de b kant hun eerste single is, dat heet een Easter Egg na Pasen!

Qua stijl doet het ons denken aan Faces on Tv of Balthazar,… En als de heren dit niveau aangehouden, krijgt hun eventuele album vast wel een plekje in de platenkast ernaast.

We doen er gratis de link bij, geen getreuzel meer!

De exclusieve 7-inch, met debuutsingle My Thunder als b-side is verkrijgbaar via Coq Au Vin of één van de warm up shows:

14/05 – Barbroos, Gent
15/05 – Farrm, Hasselt

Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More