Home Belgisch LESS AUTRE – Ma Fête

LESS AUTRE – Ma Fête

by Ann Cnockaert

De Aarschotse band Less AUTRE zet zich opnieuw op de muzikale kaart met hun nieuwe single Ma Fête. De single markeert de eerste stap richting Less AUTRE’s tweede album, dat gepland staat voor release tijdens het najaar.

Met een mix van eigen nummers en bewerkingen van cultklassiekers van bands als The Cure, The Doors en Serge Gainsbourg, brengt Less AUTRE een unieke sound die zowel herkenbaar als vernieuwend is. De band, bestaande uit drummer Mattia Swinnen, gitarist/zanger Peter Fias, Raf Hermans (MRRAY) op gitaar, Dirk De Meyer op bas en Swie Grandjean op sax en percussie, is een samensmelting van individuen die moeiteloos de grenzen van de muziek verkennen.

De nieuwste single Ma Fête is naast een uiterst dansbare song ook een krachtig statement tegen de groeiende onverdraagzaamheid en verzuring in de samenleving. Elk akkoord en elke noot is een viering van zelfexpressie en het zijn van wie je werkelijk bent. Het nummer is doordrenkt met een nostalgische vibe, waarbij je je voor even kunt wanen in een 1974 Cadillac Eldorado Convertible, met de legendarische heren Arno en Plastic Bertrand op de achterbank.

Met hun unieke eclectische sound en hun vermogen om elementen uit de muziekgeschiedenis te combineren tot iets nieuws en opvallends, blijft Less AUTRE een band om in de gaten te houden.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More