Home Singles PALE BLUE EYES – Hang Out (Full Time Hobby/Konkurrent)

PALE BLUE EYES – Hang Out (Full Time Hobby/Konkurrent)

by Hans Verhoeven

De gong gaat voor de tweede ronde want dit is hun tweede single en wie soms naar Blokken kijkt, weet dat de tweede keer in de finale staan de moeilijkste keer is.

Maar ze slagen, na al dat geblok, met onderscheiding. Nee, gezellig zijn ze niet. Je wil hen niet op jouw verjaardagsfeestje. Want ze komen uit het Hoge Noorden (dat van Engeland tenminste) en het leven is er hard en duur voor wie arm is.

Zijn Pale Blue Eyes arm? Dat hoor je niet aan hun sound, die is zelfs warm te noemen – een kaarsvlammetje – en die omhelst je, omarmd je, blaast koele ademhaling naar jou.

Lucy Board klinkt als Nico zoals op de eerste lp van The Velvet Underground en dat klinkt dan goed, alleen zit hier veel meer elektronica in maar dat maakt allemaal niet uit. Hun tweede single, zeiden we al, hun lp komt uit als kinderen weer naar school moeten. Dat is balen, maar niet voor ons.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More