Home Singles ALEX LESAGE – Broke For U

ALEX LESAGE – Broke For U

by Bart Verlent

Toetsenist en producer Alex Lesage belandde vorig jaar bij de vier finalisten van het Concours Circuit dat startte met maar liefst 420 deelnemers. Hij maakt een speelse combinatie van elektro, experimentele hiphop, jazz en IDM. Hij laat zich daarbij inspireren door artiesten als Max Cooper, Rival Console en Flume. Hij houdt zich vooral bezig met sound design op basis van analoge synths en experimenteert graag met klanken en keyboards.

© Alex Lesage

Lesage nam de nieuwe single Broke For U op in Volta Bxl tijdens An Eternal Session. De meer dan tien minuten durende track gaat over het gevoel dat hij kreeg eens hij stopte met mensen te plezieren waardoor hij zichzelf het oog begon te verliezen. Het begin heeft iets neo-klassieks, dan vallen de beats in en ontstaat een breakbeat vibe, tenslotte evolueert het nummer naar gedreven experimentele electro. Met tempowissels en bijzondere soundscapes creëert Lesage een unieke, boeiende wereld.

Hou deze klankenkunstenaar is het oog. Hij maakt unieke composities met een originele sound en structuur.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More