Home Belgisch PA$$ION CRIME$ – Love Me (Lie) (Eigen Beheer).

PA$$ION CRIME$ – Love Me (Lie) (Eigen Beheer).

by Didier Becu

De naam van Tim De Gieter is er één die we regelmatig (om niet te zeggen zo goed als dagelijks) op onze pagina’s vermelden. Uiteraard is hij dag in dag uit in de weer als producer in zijn eigen Much Luv Studios waar hij talloze bands met raad en daad bijstaat. Maar ook als muzikant. Soms bij Amenra, dan weer als frontman bij de onvolprezen Every Stranger Looks Like You of achter de elektronische spullen bij het ondertussen ter ziele gegane Fär.

(c) : Tim De Gieter

Blijkbaar heeft een dag meer dan 24 uur in Tims leven, want deze week dropte hij een nieuw muzikaal project: PA$$ION CRIME$. Met dollartekens dus. En jawel wie Tim kent, weet dat hij een muzikale veelvraat is en voor zijn nieuwste alter ego koos hij de weg van de emo rap. Daarmee schept hij niet alleen een unieke muzikale sound in België, maar (ook al baseren we ons op slechts ons één song) treedt hij hiermee zonder veel moeite in de voetsporen van de grondleggers van het genre: de betreurde Lil Peep en Lil Uzi Vert.

Zoals dat moet in moderne tijden is de song terug te vinden op je favoriete streamingplatform. Ons doet het in ieder geval uitkijken naar meer, want dit zou wel eens het begin kunnen worden van iets groots.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More