Home Belgisch APPARAAT – Neon Woods (Wagonmaniac).

APPARAAT – Neon Woods (Wagonmaniac).

by Didier Becu

De sound van de 80’s? Daar hebben we niets op tegen, zeker niet als je het even fris bekijkt als Apparaat. Deze Antwerpse undergroundband rond Bart Willems (ook de man achter Ono Scream) is al een tijdje geliefd bij de liefhebbers van de zwartzakkenmuziek en het trio mag ook met trots beweren dat iconen als Dirk Da Davo en Luc Van Acker onvoorwaardelijk fan zijn. Eens je de muziek hebt gehoord, snap je waarom!

Binnenkort komt via Wagonmaniac (het label dat er nu ook voor gezorgd heeft dat het materiaal van de Gentse rocktrots The Mudgang nu digitaal beschikbaar is), en Neon Woods is daar de eerste single uit.

De titel verklapt meteen wat je van deze song mag verwachten. Dansbare, melancholische new wave met een minimalistisch tintje. Als je namen wil dan houden wij het op de ontmoeting tussen Trisomie 21 en Giorgio Moroder. Inderdaad, op papier raakt dit noch kant noch wal, maar gewoon luisteren en waarschijnlijk geef je ons nog gelijk ook. In ieder geval een ep waar we enorm naar uitkijken!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More